Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan teremts!

2010.11.22

Hogyan teremts!

Ha abból a spirituális, filozófiai – és most már egyre inkább fizikai is – alap tézisből indulunk ki, miszerint „Minden és Mindenki Egy’, arra a következtetésre juthatunk, hogy tulajdonképpen bármi, ami csak lehetséges, egyidejűleg Itt és Most történik és létezik!
Vagyis az Univerzum végtelen tárházában ott van minden már most ebben a pillanatban is. Így tehát, tulajdonképpen Neked csak ki kell választanod a végtelen számú lehetőségek közül, hogy mit akarsz megtapasztalni.
Erre most azt mondhatnánk, hogy akkor valóban nem mi teremtünk, hiszen az Univerzum raktérkészletében már minden „megteremtve” áll rendelkezésre és várja, hogy meghívd az életedbe. És ez így is van!
Tehát, Te kiválasztod a Végtelen Számú Készre Gyártott Lehetőségek közül azt, amit szeretnél, és türelmesen kivárod, amíg az Univerzum leszállítja!
Ugyanakkor azonban teremtesz is. Mégpedig itt a fizikai síkban! Hiszen miután kiválasztottad a kívánt Készre Gyártott Terméket, akkor jön csak a „munka” lényegi része! Meg kell teremtened ugyanis a küldemény megérkezéséhez szükséges feltételeket.
Hogy hogyan? Nagyon egyszerű! Ráhangolod magad a kiválasztott Termék rezgési frekvenciájára. Ugyanis csak így valósulhat meg fizikai síkon a materializálás, hiszen amit kiválasztottál, csak akkor ölthet anyagi formát, ha az általa kibocsátott Energia-hullám, szembetalálkozik egy vele azonos frekvenciájú Energia-hullámmal. Így alakul ki az az állóhullám, mely tulajdonképpen maga az anyag!
De vajon honnan jöhet az az azonos frekvenciájú Energia-hullám, ami szembetalálkozik az általad kiválasztott Termékből eredő Energia-hullámmal?
Természetesen belőled! Neked kell azzá az azonos frekvenciájú Energia-hullámmá válnod, ami majd összetalálkozik azzal az Energia-hullámmal, amit vágyad tárgya bocsát ki magából!
Vagyis nem csak választasz, hanem teremtesz is! Hiszen a teremtés, a materializálás, csakis rajtad keresztül és általad mehet végbe! Csak Te vagy képes arra, hogy olyan Energia-hullámot állíts elő, mely ha szembetalálkozik választott tapasztalatod Energia-hullámával, megtörténjen a kicsapatás, a materializálódás.
És hogy mi ez az Energia-hullám, mely elég erőteljes ahhoz, hogy bármit kicsapasson a fizikai világban?
Nos, ez az Energia a Szeretet!
Az a Szeretet és Imádat, mellyel körülveszel minden számodra kedves dolgot, ezzel további éltető Energiát küldve felé ahhoz, hogy továbbra is fennmaradjon.
Szeress bele vágyad tárgyába! Érezd a jelenlétét életedben! Kívánd, hogy olyan formát öltsön itt a fizikai világban, ami lehetővé teszi számára azt, hogy a maga teljességében és tökéletességében töltse be azt a „küldetését”, amire Te ide teremted a fizikai világba!
Hozd magad tehát a Szeretet frekvenciájára és válassz, majd csapasd ki!
Mert Te vagy az, Aki választ és teremt is!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.