Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megemlékezés a mesterről!

2013.03.31

 Ma még üres szavak előttetek a mester szavai. Csak találgatok és sötétben tapogatóztok. Mert még mindig nem néztetek bele gyermeketek szemébe akinek még a tekintete is tiszta. Nincs más csak egy törvény az pedig a szeretet , erre tanított mesterem. És milyen igaza van , mert ha szeretsz ,ha szeretni tudsz akkor nincs szükség fegyverekre sem anyagi javakra és nem lesz különbség közted és köztem.

Ha szeretet lenne bennetek akár egy mustármagnyi már boldogabban élnénk . A szeretet nem birtokolható , nem fogható meg . Ha azt mondanád a tiéd akkor már elillan . A szeretet ott van ahol eltűnik a birtoklás vágy ahol megértés van a dolgok természete iránt. Ott érzi jól magát ahol ünneplik az életet , ott ahol a bizalom van és az őszinteség.

Amíg azt gondoljátok szeretetről beszélni és írni szent beszéd és a papok kiváltsága addig elillan előletek a szeretet. Ti magatok lökitek el. Ott sétál melletted és még csak észre sem veszed. Amíg úgy vagytok hajlandók szeretni, ha kaptok érte valamit addig ne várjatok mást, csak az van akkor is életedben amit megteremtesz. Meg kell értenetek,hogy csak akkor lesz változás,ha benned szeretet van ,őszinte és tiszta,önzetlen. Lehet,hogy nehéz lesz , mert bizony lesznek akiktől nem kapsz szeretetet .

Már most is ettől szenvedsz. Ezen mindannyian átesünk,de a legtöbben elvesztik a hitüket. Megkeményítik a szívüket. Azt mondod nincs értelme szeretni,ha nem szeretnek vissza? Mért legyek jó,ha mindenki bánt? És ezekkel a gondolatokkal beállsz a sorba, mert az könnyebb. Akkor bizony üres vagy . Ismered a szót ? Lelkesedni.

Tudjátok az élet nem az,hogy elmész egy buliba leiszod magad . Másnap meg új programot szervezel magadnak,hogy ne unatkozz. Ez nem az élet ez menekülés. Amikor ez mind megvolt akkor keresel egy újabb menekülési útvonalat , családot alapítasz és azt gondolod akkor élsz. Az élet az amikor lelkesedsz. Amikor izzik a levegő és hevesen dobban a szív. Ez az élet. Az él igazán aki szeret akkor is ha tornádó süvít el életében, akkor is ha nehéz és akkor is ha könnyű. Az élet az olthatatlan szeretet és szerelem. Ha szeretetet vetsz akkor szeretetet aratsz.

Hidd el akit te most szeretsz és nem viszonozza az is megtanul tőled szeretni és majd boldoggá fog tenni valakit. Van egy nagyon jó módszer amit jó ha elsajátítasz. Valahányszor szeretsz és nem viszonozzák. Mondj el egy imát az illetőért és engedd el, ő nem a tiéd. Ha ő nem tud szeretni az neki is fáj. De te boldog lehetsz mert olyat tudsz amit kevesek e földön. A te példád tanítani fogja a lelkeket.

Ne azt várd,hogy szeressenek , szeres te. De ügyelj az egyensúlyra ne szeres jobban másokat magadnál és ne szeresd magad jobban másoknál.

Úgy képzeld el az egészet mint egy nagy halmazt és gondolatban vesd le testi ruhád , akkor látod majd,hogy egy mindenki . Nevezheted energiának vagy ha hívő vagy akkor istennek vagy a nagy egynek. Mindegy de értsd meg. Ha megértetted azt látni lehet majd , emberek fognak körülötted megváltozni. Ha szeretnéd,hogy a világunk szép legyen akkor térj vissza azok közé akik szeretnek mindig és mindenkor.

E sorok és gondolatok mesteremet dicsőítik és a szeretetről szólnak. De nem hagyom ki atyánkat és anyánkat sem a nagy egész teremtőit. Gondolataim csak azt tartalmazzák amit megértettem a tanításokból, de remélhetőleg elégséges ahhoz,hogy életed jó útra térjen.

írta: A hírnök