Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Égi üzenetek

Cikkek

Hathorok : További káoszcsomópontok megjelenése

2011.08.28

Bolygótok kritikus átalakulási állapotba lép, amelyet a Káosz Csomópontok sokasága jellemez. Korábbi üzeneteinkben a megjelenő változásokról, mint egyetlen Káosz Csomópont eredményéről beszéltünk. Viszont jelenleg több Káosz Csomópont létrejöttét látjuk. Az egymással jelentős kölcsönhatásban lévő csomópontok a megszokott időjárási minták radikális változását, növekvő számú földrengést és vulkáni aktivitást okoznak, valamint rendkívüli kihívást jelentenek a bolygó ökoszisztémájának, a mezőgazdaságnak, az élelmiszer ellátásnak, továbbá politikai és gazdasági bizonytalanságot idéznek elő.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Égi üzenetek | Hozzászólások: 0

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

2011.04.28

A Káoszcsomópontok alapvető jellegzetessége, hogy a tudatot átalakulási állapotba juttatják. A tudat átalakulási állapota akkor jön létre, amikor a tájékozódási pontok megszűnnek létezni. Amikor pedig ez megtörténik, nullponti állapotba kerülsz, amikor is a korábbi valóságod már nem létezik többé, vagy gyökeresen megváltozott, és eközben az új valóságod még nem született meg.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Égi üzenetek | Hozzászólások: 0

Hilarion üzenete -Sürgős Segélykérés erre a hétre, napi 9x!

2011.04.27

hilarion.jpgKedveseim, Ahogy az energiák magas intenzitással árasztják el a Földet, normális napi tevékenységetek során, több köztes dimenzió közjáték közepén találjátok majd magatokat. Hirtelen azt veszitek észre, hogy úgymond “kikapcsoltatok” majd visszahoztátok magatokat a jelenbe. Ez annak a jele, hogy magas energiákat dolgoztok fel......