Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Galaktikus föderáció

Eljött az Arany kor! Nekünk mint a föld polgárainak az Arany korral együtt kell változnunk és megművelnünk lelkünket , hogy méltó polgárai lehessünk egy Galaktikus egyessülésnek . Ezek az írások felkészítenek reményeim szerint a galaktikus csatlakozásra. Ezek is üzenetek de nem más lelkek üzenetei, hanem a saját felsőbb énem szavai. Olvassátok figyelmesen !

Namaste

Attila

 

Cikkek

Ashtar Parancsnok jelentkezem a Fény Galaktikus Konföderációjától.

2012.07.02

Az Atyai Tudatosság hálójára bárhonnan a Földről rá lehet csatlakozni lélekben. A célunk az, hogy az Atyai Tudatosság Hálóját, amilyen gyorsan csak lehet, az egész Föld energetikai burkába ágyazhassuk. De ehhez az szükségeltetik, hogy működőképes modellel járjatok elöl a többi nemzet számára, úgy hogy a jó példa alapján ők is csatlakozni kívánjanak. E tény fogja továbbnövelni a Hálót a Föld felett. Ezek most azért még távolabbi tervek. A legsürgősebb az, hogy egyre többen fejezzék ki akaratukat az Atyai Tudatosság-hálóra való csatlakozás tekintetében. E tény életmentő a Föld evolúciós és energetikai egyensúlyát tekintve!

 

Hogyan készüljünk a találkozásra !?

2012.05.30

Mindenki aki be van avatva már kíváncsian és nagy vágyakozásban várja a galaktikus föderáció tagjait. Ahhoz , hogy a találkozás a legszebb élményünk legyen amit valaha is álmodtunk életünkben , még fejlesztenünk kell magunkat >>>